juni 8, 2017

Tarieven

Sinds januari 2017 vergoeden de zorgverzekering de kinder- en jongerencoaching niet meer. Binnen Praktijk Angelique zijn er verschillende mogelijkheden voor betaling.

Kennismakingsgesprek/intake is altijd gratis.
N.a.v. dit gesprek krijg je van mij een mail met een korte samenvatting van het gesprek en een voorstel qua traject wat het beste aan sluit bij de hulpvraag.

PGB:
Coaching en massage kan ook vanuit PGB ingezet worden. Het tarief voor individuele begeleiding is €55 euro per uur excl. reiskosten á €0,19 cent.

Particulier:
In overleg is het mogelijk om de kosten in termijnen te betalen.

Gemeente:
Je kunt altijd contact opnemen met een wijkcoach en vragen naar de mogelijkheden qua vergoeding voor de zorg die je nodig hebt. Als jullie er samen uitkomen dat de hulp wenselijk is, kunt u mij als zorgaanbieder inhuren. Dit wordt dan vergoed door de gemeente en de tarieven liggen hier voor vast.

Verander-ing is een van de zorgondernemers van Coöperatie Zorgondernemers Twente. Deze coöperatie heeft een aanbestedingscontract voor de WMO en Jeugdwet bij de 14 twentse gemeenten (Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden). Woon jij in een van deze gemeenten, dan kun je contact opnemen met een wijkcoach/regisseur en in een gesprek aangeven dat je zorg nodig hebt. Wanneer zij inschatten dat dit inderdaad nodig is, kun je mij als zorgaanbieder inhuren. Dit wordt dan vergoed door de gemeente en de tarieven hiervoor liggen vast. Als je via de WMO zorg krijgt (als je volwassen bent) zit er wel een eigen bijdrage aan.

Wil je meer weten, neem contact met me op!

Praktijk Angelique is aangesloten bij:

  • Beroepsvereniging Adiona voor kinder-jongerencoaches (Logo)
  • A.G.B code:
  • Kamer van koophandel:

Samenwerking:

Kinderfysioteam Enschede:
Praktijk voor kinderfysio Ab van Heijningen Almelo:
Dansschool Desert Eagles Enschede:
Yogahuis Oldenzaal:
Praktijk voor psychologie Oldenzaal:
De Witte Orchidee
Shanti Ki